New in

En dag på stan var de jag behövde, hade de super roligt och speciellt när man går med Kristin som man inte gör varje dag. Vi var där och fikade och åt lunch. Vi hann med ganska mycket på 7 timmar! Gick och bar på massa påsar, köpte nämligen en vit blus, en stickad rosa tröja, en vit hoodie och vita höga converse och lite mer :)


Stan snart

 Har precis vaknat eller ja för en timme sen typ. Snart ska vi rulla in mot nordstan för att kolla lite och fika sista dagen. Solen skiner än så länge men de kommer säkert börja regna sen, typiskt Göteborg. Men nu ska jag käka lite frulle och duscha och så. Men jag skriver mer ikväll, kram
 
 

Byter sida och börjar om

Ny start nu och jag hoppas att de kommer gå så mycket bättre nu än vad det gjorde för ett halft år sedan. Blev lite sugen nu när jag sitter brevid min bästis när hon sitter och bloggar! Så nu ska jag försöka att blogga så gott jag kan.
 
Är inte riktigt färdig med min design än.. inte alls. Men det får ni leva med just nu. Är jätte trött just nu så jag orkar inte göra färdigt jobbet idag. Men i morgon ska jag in till stan, är just nu i Göteborg så kommer nog sätta mig och fixa lite med bloggen på kvällen. Ha de gött!
 

RSS 2.0