So what we get drunk

 
Härligt och vara i sin egen säng och kolla lite vad som händer på facebook. Det var vart en skönt krökarhelg!!


Paradise

Nu så ska jag fixa i ordning mig, ska snart till Emelie och käka med hennes gäster och så. Ska bli en HÄRLIG KVÄLL och inte som igår!!
 

Det är sjukt hur man bara kan bryta ihop på två sekunder - galen kväll

Det är sjukt hur man bara kan bryta ihop på två sekunder och stor böla! Precis det som hände mig igår. Men det var rilktigt skönt att få ur mig allting. Hehe. Många som ställde upp och så igår för mig. Tack för allt mina underbara vänner! Ni är guld värda ♥
 
Det hände nämnigen på gården, så när det hade stängt så drog jag med hem till danne med några och var där ganska länge, vet inte riktigt var klockan var när jag drog hem men var sjukt trött iallafall. Tack för igår! Lite lyckat vart det iallafall
 

# 2 bildbomb från sommaren


Yalla kompiz

Hela den här lång helgen har vart sjuk. Böjar skolan i morgon. Det har vart så skönt att jag har vart ledigt två dagar mer. Har vart ute hela långhelgen med bästavännerna. Härligt och komma ut och att dom får en på sånt bra humör. Just nu väntar jag på Emelie H. Vi får se vad som händer sen vad vi hittar på. Kanske drar ut.
 
Btw förlåt att jag inte har skrivit någonting men har inte velat vara inne för att blogga och har inte haft något speciellt och skriva om..
 

RSS 2.0