Livrädd, nån som vill hålla sällskap?

Asså fyfan, VÄDRET GÅ OCH DÖ.. Jag är ensam hemma fortfarande och nu är det riktigt kaosväder! Är livrädd förfan! Blixtrarna tänder ju upp hela huset varanan minut!
 
Men jag tänder typ ljus i hela huset och släcker alla lampor, fett mysigt. Nu saknas bara en film som jag snart ska ladda ner och en person som kan hålla om mig :( Fast de lär ju inte hända..
 
 

Adriana Lima

Det finns många tjejer som har så otroligt fina kroppar. Men Adriana Lima har slagit ut alla. Hennes ansikte är så vacker med och utan smink. Vissa kändisar brukar ju se fruktansvärda utan smink. Hon är ju Victoria Secret modell. Så ingen snack om saken om hennes kropp. Hon är ju verkligen perfekt. Drömkroppen för många tjejer! 

Boysen vill nog få henne i säng när dom ser sista bilden. Sexy bejb

 
 
 

Spöregnar och åskar

Tror inte jag har sätt att det har regnat såhär mycket på evigheter! Det verkligen spöregnar. Och så åskar det också. Är livrädd för åskan och blixtrar. Härligt att man är ensam hemma nu också! Mitt hjärta dunkar typ i 200.  
 
Skulle passa på och vara bra nu och kolla film med någon! Det är så himla mysigt och sitta o kolla film med ett fönster öppet när man hör hur regndropparna faller ner och knastrar mot fönstret. Ska prata med Rebecka hehe.
 

Om helgen

I fredags var jag med Emelie och Vigge hemma hos mig och kollade film typ. Hade verkligen inte någon lust alls att gå ut. Så kom Rebecka förbi i någon timme också. Den dagen gjorde jag inte så mycket mer.
 
Igår var jag hemma typ hela dagen och bara tog de lungt. Men sen på kvällen typ vid tio gick jag och mötte Emma, Linnea och Denice. Så drog vi hem till Denice och chillade till tolv. Sen drog jag Denice och linnea till donken. Så stötte vi på några. Sen bussen runt och så drog vi hem till Denice igen. Hade lite kul sådär. Vet inte riktigt när jag drog hem men sen när jag kom hem somnade jag på direkten.
 
Helgen har gått för snabbt, det är liksom redan söndag :( Och i morgon börjar skolan på riktigt. Har fått ett chill schema iallafall.
 

Jag är en nia mannen!

Första dagen i skolan! Började nio och satt i ett klassrum och snackade lite medans vi gick igenom en del saker som vi ska göra den här veckan ut. Det tog typ 40 minuter sen slutade vi, så några tjejer och killar drog till donken. Det var det jag gick upp för på morgonen, det satt så fint!
 
Sen så åkte jag och Emelie på en liten moppetur och vi fick några killar som åkte efter.. som vi kände alltså. Men sen så såg vi inga mer, det var helt dött ute. Ingen som var ute och sprang eller ungdomar som var ute och gick. Helt dött, så vi åkte hem till Emelie och kolla på skräckis men var helt inne i mobilen så såg inte så mycket av den. 
 
Men nu ska jag börja dra mig till Elina och så ska vi träffa Elina. Vet inte vad vi hittar på men men.. 
 

The Veldt

Sov hos Rebecka inatt. Vi börjar ju skolan på Onsdag. Alla 96 började idag, eller ja de som jag känner. Det var skit skönt och sova ut.
 
Så drog vi en liten sväng till centrum för de behövdes fixa lite saker. Sen så gick vi nästan hela vägen hem med strumpor. Och skämde ut oss eller ja inför småglin så de var ju inte så farligt.. Sen så drog vi hem till henne och hoppade studsmatta med vattenspridaren under med lilla Kiara. Rebeckas hund då. Åh orkar inte berätta mer. Men ska träffa henne snart igen. Vet inte vad vi ska göra. Eller jo vi kanske ska bada i norrviken. HAHA. 
 
Just nu sitter jag i mörkret och dunkar lite musik för mig själv. Just nu världens grymaste låt, min favorit! :)
 
 

En sjukt galen kväll/natt

The Voice vart bäst! Speciellt med dom bästa tjejerna också. Jag, Rebecka och Emelie drog in först och käkade donken. Sen så träffade vi Danne, Fredrik och Gustav. Under hela kvällen träffade man på mer och mer personer som man kände. Så tillsut hade man kramat typ hela Väsby och lite mer.
 
Men det var sjukt och dansade & sjöng mycket med Rebecka och Emelie, bästa tjejerna. Och otroligt mycket ungdommar överallt. Sen kom vi hem rätt sent. Men det var det fett värt det!


The Voice

Igår vart det en sen kväll. Men det var så tråkigt ute så drog med Rebecka, Danne, Fredrik, Colkan och Emelie hem till danne och kolla på en skit bra film. Men var så trött att jag höll på och somna men samtidigt var filmen så spännande och rolig. Så hade inte tid med att somna.
 
Men jag vaknade tidigt idag och det är LÖRDAG! SKA TILL THE VOICE MED DOM BÄSTA. Ska bli fetaste! Så vi ska in och käka donken antar jag och sen så vidare mot kungsträdgården. As bra artister också. Hoppas alla är lika bra live.
 

Kiss me

Nu sjka jag dra ut o möta Rebecka, bless

 
 

Inte haft något att skriva

Den här veckan har sugit och idag kom värmen! Men jag har vart med Emelie typ hela veckan, vi har verkligen inte umgåts på år och dagar! Så det har vart jävligt roligt. Vi har vart ute varje kväll typ och vart med grabbsen. Idag kom Rebecka hem också, hon har vart i London. Så snart ska vi ta våra rövar dit och kolla på allt hon har shopat och sånt. 
 
Har inte skrivit för att jag har verkligen inte haft någonting att skriva. Men snart kommer de hända grejer. Och på lördag kommer det bli bäst. Men jag tänker inte avslöja vart jag ska!
 

Öregrund

Hej jag bor i Väsby och alla andra personer vet tydligen mer saker än vad man gör om sig själv.. Rykten överallt om allt och alla.
 
Men iallafall så har jag sovit över hos Elina idag igen. Har spenderat hela helgen med henne. Sov hos henne från fredagen till lördagen. Vi gick upp tidigt och så åkte jag med hennes familj till Öregrund. Ett välidigt fint ställe. På kvällen så hade vi det skit roligt och det var nog den bästa kvällen på länge! Vi sov över där och kom hem på söndagen och så hade vi de lite kul då också. Sov uttligare en natt hos Elina. Ville inte sova ensam hemma så det var lika bra. Nu har vi precis kollat en film, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Heipa
 
 

Inga planer för dagen

Har så tråkigt, har precis vaknat men ändå. Hade massa planer för idag. Skulle kanske till kairo eller kvarnis idag men det kom massa saker imellan. Så det blir inte av nu. Så jag har ingen tid att passa. Känner på mig att det kommer bli en långtråkig dag.
 
Eftersom pride är hela veckan ut så ska jag och Elina kolla upp när dom går igenom hela stockholm. Och lite mer vad som händer dom här sista dagarna så kanske det blir så att vi drar in till stan och kollar lite. Finns ju inget annat roligare och göra i Väsby!
 

# 1 bildbomb från sommaren


Dejtar snart sängen

Kom hem för ett litet tag sen. Ganska skönt faktiskt. Jag har faktiskt inte märkt förrens nu att det har blivit jätte mörkt nu såhär på kvällarna. Vill inte att det ska bli vinter! Har ingen lust att blogga just nu egentligen. Är skit trött och jag ska göra mig i ordning för sängen. Godnatt.. saknar redan hemstaden och min lilla bästis :(
 
//Tagen på mitt landställe för några veckor sedan //

Tåget snart

Sitter här och typ roar mig själv. Men ska snart packa det sista och sen ska vi åka till stationen. Har inte så mycket att berätta egentligen mer än att de var långtråkigt att titta på Kristins träning. Och nu är jag typ övertrött så skrattar åt allting. Sitter och kollar lite roliga videos med Kristin. 


Stockholm imorgon

Jahap nu sitter jag här och försöker hitta på någonting att skriva innan jag går och lägger mig. Kristin tycker att jag ska skriva sanningar om mig själv men det orkar jag inte göra just nu även fast det finns kanske många roliga.
 
Men tänkte berätta att i morgon blir det att gå utt tidigt för att Kristin ska ha träning och jag orkar inte sitta och ruttna hemma hos henne så jag drar med och kollar. Senare på dagen blir de så att hennes mamma skjutsar in mig till tåget. Jag ska hem till Stockholm igen vilket jag inte riktigt vill än men jag måste. Men ändå ska det bli skönt att åka hem till min sköna säng som jag längtar efter. Är döts trött just nu, godnatt!
 
// En bild från förra året om inte två år sedan när jag åker långboard i Lysekil //

RSS 2.0